ANALIZĂ FINANCIARĂ

Care este situația financiară a companiei tale și cum poți îmbunătăți activitațile contabil-financiare? Bună întrebare. Îți răspundem noi. Derulăm servicii specifice de consultanță financiară și găsim răspunsul potrivit.

În calitate de administrator al unei firme sau organizații pe care o dezvolți, poți optimiza activitățile financiar-contabile dar și elabora o strategie de dezvoltare pe termen lung. Prin apelarea la servicii specializate de consultanță financiară, vei obține o imagine clară a situației contabile, plus previziuni de încredere. 

Vei beneficia de: consultanță cu privire la legislația în vigoare din domeniul contabil, financiar și fiscal; informare periodică legată de schimbările legislative care privesc domeniul tău de activitate; consultanță în optimizarea fluxului financiar, a taxelor și a impozitelor; consultanță în imbunatățirea activitatilor economice ale societații pe care o gestionezi; întocmirea și analiza bugetului de venituri și cheltuieli.  

Clienții noștri vor beneficia de consultanță pe teme legislative, mai ales atunci când există schimbări sau incertitudini în acest domeniu extrem de dinamic.

Beneficiile clientului

Pfeiffer & Precup Accounting îți pune la dispoziție servicii de consultanță financiară. Îți oferim o analiză profesională a situației economice a societații comerciale și recomandări pentru: îmbunătațirea activitații, a eficientizării fluxului financiar și a creșterii profitabilității, consultanță pe probleme fiscale, legislative și de contabilitate.