CONSULTANȚĂ FINANCIARĂ

 

 

Vrei să știi cum să-ți îmbunătățești activitățile contabil-financiare. De aceea ești aici. Și de aceea îți stăm la dispoziție, prin servicii specifice de consultanță financiară.

Îmbunătățirea activității firmei tale prin consultanță financiară și legislativă

Ești administrator al unei firme sau organizații pe care o dezvolți și cauți să-ți optimizezi activitățile financiar-contabile. De asemenea, vrei să-ți elaborezi și o strategie de dezvoltare pe termen lung. Te putem ajuta. Împreună cu noi vei obține o imagine clară asupra situației contabile, plus previziuni de încredere.

Ce-ți putem oferi noi:  

  • consultanță legată de legislația în vigoare din domeniul contabil, financiar și fiscal;
  • informare periodică legată de schimbarile legislative care privesc domeniul tău de activitate; 
  • consultanță în optimizarea fluxului financiar, a taxelor și a impozitelor; 
  • consultanță în îmbunătățirea activităților economice ale societății tale; 
  • întocmirea și analiza bugetului de venituri și cheltuieli. 

Serviciile noastre de consultanță financiară sunt însoțite de consultanță legislativă, în conformitate cu Codul Fiscal (legea nr. 227/2015), Codul de Procedură Fiscală (legea nr. 207/2015), Legea Societăților Comerciale (legea nr. 31/1990), Legea Contabilității (legea nr. 82/1991), Codul Muncii (legea nr. 53/2003).

Important! În calitate de client al nostru vei beneficia de consultanță pe teme legislative, mai ales atunci când există schimbări sau incertitudini în acest domeniu extrem de dinamic.

 

 

 

 

De ce să ai nevoie de noi

Pentru ca iți oferim o analiză profesională a situației economice a societații tale, plus recomandări pentru: îmbunătățirea activității, a eficientizarii fluxului financiar și a creșterii profitabilității, consultanță pe probleme fiscale, legislative și de contabilitate. Aceștia suntem noi: Pfeiffer & Precup Accounting. De încredere.