Înființare firmă

Ai o idee de afacere. Știi ce ai de făcut? Primul pas ar fi cel de înființare firmă. Următorul pas ar fi intreținerea. Al treila ar fi creșterea. Ce probabil știi este că o firmă productivă are diverse cheltuieli și încasări. Ce mai putem să-ți spunem noi este că pentru o dezvoltare durabilă și controlabilă ai nevoie de câteva acțiuni: supravegherea activităților și tranzacțiilor în care este implicată firma, urmărirea indicatorilor financiari și optimizarea activităților financiare. Prea mult? Și aici te putem ajuta. 

Servicii de contabilitate

Te putem ghida în afacerea ta oferindu-ți o gamă variată de servicii de contabilitate. De la întocmirea documentelor de contabilitate primară la înregistrarea documentelor contabile la crearea balanței lunare, întocmirea registrului jurnal și a registrului inventor, întocmirea jurnalelor de TVA și așa mai departe. Pare complicat? Pentru noi e banal.

Servicii de salarizare și administrare personal (payroll)

Îți putem lua de pe cap activitățile de angajare și salarizare ale firmei tale. Cum: prin întocmirea contractelor de muncă, înregistrarea în programul de calcul contabil și la instituțiile abilitate (ITM) prin programul REVISAL, calculul salariilor și așa mai departe. 

În plus, prin intermediul colaboratorilor noștri, iți putem recomanda servicii de încredere privind Medicina Municii sau Securitatea și Sănătatea în muncă.

Analiza financiară

Poți folosi cifre pentru a observa tendințe și a identifica oportunități într-o societate. Probabil știai că printr-o analiză financiară eficientă poți atrage fonduri nerambursabile în scopul dezvoltarii afacerii tale. De aceea este esențială identificarea activităţilor nesatisfăcătoare ale societății şi stabilirea unor măsuri care pot influenţa rezultatele pe viitor. Cum facem noi această magie? Identificăm și mobilizăm rezervelor interne ale firmei, reglăm activitățile societății, creștem eficiența economică a societații, susținem decizii financiare și optimizăm fluxurile de acest gen. Compris?

Societățile își pot gestiona mai bine resursele și plănui mai bine activitățile, totul în conformitate cu legislația în vigoare: Codul Fiscal (legea nr. 227/2015), Codul de Procedură Fiscală (legea nr. 207/2015), Legea Societăților Comerciale (legea nr. 31/1990), Legea Contabilității (legea nr. 82/1991), Codul Muncii (legea nr. 53/2003)

Beneficiile clientului

Nu te lăsăm la greu. Împreună cu noi vei putea identifica și optimiza toate activitățile financiar-contabile de care ai nevoie și vei putea stabili toate termenele de depunere ale documentelor. Te vom susține în luarea deciziilor și îți vom fi alături în cazul unor situații neprevăzute. Eficient și realist, alături de tine.  

Visezi la înființarea propriei firme dar știi că e ceva drum de la o idee de business la dezvoltarea unei afaceri. Aspectele financiare și birocratice te doboară. Lucrurile se pot simplifica atunci când ai alături un profesionist în domeniu. 

Specialiștii noștri îți stau la dispoziție pentru înființarea unei noi societați, în conformitate cu legislația în vigoare: Legea Societăților Comerciale (legea nr. 31/1990), Legea Asociațiilor și Fundațiilor (Ordonanța nr. 26/2000).

Pas cu pas, către firma ta

 

De aceea ești aici. Pentru că iți dorești propria firmă. Pentru asta ai de ales obiectivul de activitate, stabilit forma juridică a societații, ai de realizat un Act Constitutiv, de achitat taxele aferente, de depus documentele necesare la Registrul Comerțului și așa mai departe. Și toate astea fără greșeli. Ești pregatit? Dacă nu, te putem ajuta. 

 

Cu ce te ajutăm noi

Cam cu tot ce ai nevoie în domeniul financiar-contabil. Iți putem simplifica viața punându-ți la dispoziție un specialist care cunoaște legislația în vigoare și aspectele financiar-contabile implicite. 

 

Și nu întamplator, specialitatea echipei Pfeiffer & Precup Accounting este înființarea de societăți sau firme, de la consultanță, la depunerea actelor necesare și achitarea taxelor aferente. 

Îți suntem alături. Doar pentru asta ne pregătim zi de zi. Apelând la un noi riscurile sunt reduse la zero, la fel ca timpul dedicat acestei activități. 

Ai preferințe? 

Firmele pot avea diferite statusuri: intreprindere individuală (II), intreprindere familială (IF), persoana fizică autorizată (PFA), societate cu raspundere limitată (SRL), societate pe acțiuni (SA), asociație non-profit sau fundație. Tu ce preferi?