EXPERTIZĂ CONTABILĂ

Ești plin de idei de afaceri dar nu știi de unde să începi. Cel mai probabil ai nevoie de un expert contabil care poate decoda ceea ce ție îți poate da dureri de cap: situația economică și financiară a unei societăți sau organizații.

Noi avem și răbdare și cunoștințe. Pentru că asta am studiat la școală: să analizăm documente și date prin care să confirmăm sau să infirmăm o situație financiar-contabilă.

Totul conform legislației de specialitate: Codul Fiscal (legea nr. 227/2015), Codul de Procedura Fiscală (legea nr. 207/2015), Legea Societăților Comerciale (legea nr. 31/1990), Legea Contabilității (legea nr. 82/1991), Codul Muncii (legea nr. 53/2003), Codul de Procedură Civilă (legea nr. 134/2010).

Expertiza contabilă judiciară

Te întrebi cu ce se mănancă expertiza contabilă. Noi nu, pentru că știm deja să soluționăm probleme financiare identificate de o instanță de judecată. În calitate de experți contabili, am învățat să controlăm registrele, conturile și actele justificative ale unui agent economic. Astfel putem oferi instanței informații prețioase pentru ca rezultatele expertizei contabile să reflecte realitatea. Te uiți la filme de acțiune? Imaginează-ți că acționăm ca niste agenți speciali. Încearcă-ne! 

Expertiza contabilă extra-judiciară

Vrei să fii în control când ai afacerea ta dar poate fi dificil să ții singur evidența atator procese complicate. Mai ales dacă nu ai mai lucrat cu așa ceva. Aici putem interveni noi, prin diagnosticarea situației economic-financiare a afacerii tale și în context extra-judiciar. Pentru tine putem identifica legalitatea unor documente contabile sau rapoarte de activitate și astfel iți vei cunoaște situația contabilă reală sau în diverse contexte ale mediului de afaceri.

Beneficiile tale

 

Vrei o evaluare obiectivă și avizată a documentelor de contabilitate ale societații tale. Curaj! Poți solicita și beneficia de experiența echipei noastre în expertiza contabilă judiciară și amiabilă. Suntem aici: prompt și transparent.