SERVICII DE INSOLVENȚĂ

Viața nu e mereu en rose. Insolvența face parte uneori din cursul unei firme. Și în această situație, îți putem fi alături pentru ca tu să poți gestiona și controla acest proces. Pentru că un specialist în insolvență te poate ajuta să înțelegi mai bine procesul de insolvență, oferindu-ți consultanță legislativă și în gestionarea eficientă și profesionistă a relațiilor cu creditorii. Împreună putem analiza și alege cea mai bună soluție.

Echipa Pfeiffer & Precup Accounting dispune de specialiști în insolvență care îți pun la dispoziție  experiența lor conform Legii Insolvenței (nr. 85/2014) și a legilor adiacente: Codul Fiscal (legea nr. 227/2015), Codul de Procedură Fiscală (legea nr. 207/2015), Legea Societăților Comerciale (legea nr. 31/1990), Legea Contabilității (legea nr. 82/1991), Codul Muncii (legea nr. 53/2003), Codul de Procedură Civilă (legea nr. 134/2010). 

Sperăm că nu ești în această situatie, dar daca se întamplă, suntem aici pentru a te sprijini prin:

  • analiza situației în care se află firma, 
  • analiza condițiilor de insolvență (reorganizare sau faliment), 
  • redactarea documentației necesare, 
  • analizarea tuturor opțiunilor disponibile și alegerea unei soluții potrivite

Beneficiile tale

 

Îți dorești să înțelegi toate procesele prin care trebuie să treci pentru a alege o soluție potrivită. Poți trece prin acest proces într-un mod organizat, eficient și în conformitate cu legislația în vigoare. Împreună cu noi. Pentru că știm ce facem.