Promptitudine si Profesionalism

Pfeiffer & Precup Servicii de contabilitate

PFEIFFER & PRECUP ACCOUNTING

Contactati-ne pentru o oferta de servicii personalizata!

De ce Pfeiffer & Precup Accounting?

Suntem partenerul potrivit pentru toate activitatile contabile ale firmei dvs., indiferent ca este vorba despre un PFA, SRL, SA, despre o intreprindere individuala, o intreprindere familiala, o asociatie non-profit sau alta forma de organizare.

  Pfeiffer & Precup Accounting va ofera o gama larga de servicii de contabilitate, dar si servicii adiacente acestui domeniu. Avand o vasta experienta in domeniu, dar si un portofoliu bogat de clienti, vom trata cu profesionalism, promptitudine si eficienta fiecare dintre nevoile dvs.

  Echipa noastra este formata din specialisti dedicati domeniului lor de activitate. Aceasta echipa ne permite sa va oferim o gama larga de servicii: servicii de infiintare firma, servicii de contabilitate, servicii de insolventa, consultanta financiara, expertiza contabila. Acestea se adreseaza tuturor formelor de organizare, iar echipa noastra poate sa va ofere consultanta specializata in functie de domeniul dvs. de activitate si de forma de organizare aleasa.

  Alegand un parteneriat cu Pfeiffer & Precup Accounting, dvs. va puteti dezvolta afacerea fara a fi nevoiti sa va implicati in activitatile contabile. De acestea ne ocupam noi.

Echipa

Pfeiffer & Precup accounting se mandreste cu o echipa stabila si complexa. Suntem o mica echipa de profesionisti din domenii complementare, a carei abilitati de organizare si comunicare s-au cristalizat de-a lungul a mai multor ani de colaborare eficienta. Impreuna reusim sa raspundem in mod prompt si profesionist nevoilor clientilor nostri.

In prezent, echipa noastra este formata din: experti contabili, practicieni in insolventa, juristi si economisti. Insa in echipa noastra “extinsa” ne mandrim sa avem colaboratori de incredere – atat avocati, cat si practicieni in insolventa.

Serviciile noastre

    Suntem partenerul potrivit pentru toate activitatile contabile ale firmei dvs., indiferent ca este vorba despre un PFA, SRL, SA, despre o intreprindere individuala, o intreprindere familiala, o asociatie non-profit sau alta forma de organizare.

Infiintare firma

Infiintam firme cu diverse forme de organizare (de la intreprinderi individuale sau intreprinderi de familie la PFA, SRL, SRL-D, SA sau ONG-uri). Actionam ca reprezentant al proprietarului pentru a infiinta o noua firma, cu efort minim din partea actionarilor.

Contabilitate si analiza financiara

Oferim serviciile necesare intretinerii din punct de vedere contabil al unei firme: servicii generale de contabilitate, servicii de analiza financiara, consultanta cu privire la optimizarea activitatii, urmarirea indicatorilor financiari etc.

Servicii de insolventa

Daca va aflati in situatia de insolventa, este indicat sa apelati la un profesionist pentru a eficientiza acest proces. Impreuna cu specialistii nostri in insolventa, puteti gasi cea mai buna solutie pentru a trece peste aceasta situatie.

Expertiza contabila

Pentru ca de multe ori sfatul unui expert contabil este necesar in evaluarea unor situatii financiar-contabile, prin membrii acreditati ai echipei noastre, oferim expertiza contabila judiciara, dar si extra-judiciara, pentru clienti privati.

Consultanta financiara

Cifrele reprezinta un bun indicator al evolutiei unei afaceri, atunci cand sunt “citite” cu atentie. Expertii nostri va stau la dispozitie pentru servicii de consultanta financiara. Impreuna putem gasi solutiile cele mai bune pentru dezvoltarea afacerii dvs.

Organizatii profesionale

Echipa Pfeiffer & Precup Accounting este membra a organizatiilor profesionale: CECCAR, UNPIR si Camera Mediatorilor Timis.

CONTACT

Contactati-ne pentru mai multe informatii sau pentru a solicita o oferta personalizata

Piata Marasti nr. 1-2, sc. B, ap. 6
Timisoara, Romania

(mobil) +40744638706
    (fix)    +40256499169
office@pfeifferandprecupaccounting.com